Co je lepší? Chuť nebo kalorická hodnota? Nechám to na vás, ale pro mě obojí na jedničku s hvězdičkou. Jako všechny zdravé recepty je v mžiku připravený a chuťově prostě senzační.
Suroviny
Těsto:
500 gr tvarohu
100 gr bílého jogurtu
3 vejce
1 vanilkový puding
1 lžička kypřícího prášku
karob na obarvení poloviny těsta
ovoce podle chuti
arašídové máslo
V jedné míse vyšlehejte tvaroh, jogurt, vanilkový puding, dle chuti sirup z agáve na doslazení a kypřící prášek. Potom směs rozdělte na dva díly a jeden obarvěte lžící karobu. Do formy vyložené pečícím papírem dejte pár lžic světlé směsi. Potom pár lžic tmavé a takto střídejte. Vytvoří krásný mramorový efekt. Posypejte ovocem a dejte péct na 20 min na 170 stupňů a potom dopečte 30 min na 150 stupňů. Horký koláč pokapejete arašídovým máslem rozpuštěným v mikrovlnce.
A teď už nám jen napište, zda u vás vyhrává chuť nebo 24 g bílkovin a 13 g sacharidů na celou čtvrtku koláče :-)
Leave your comments
Post comment as a guest